Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Wat kan Kompas voor je betekenen

Met Kompas wil ik je graag begeleiden naar een energieker leven. Wil je je graag fitter en vitaler voelen? Heb je al veel geprobeerd om dit te bereiken maar zonder resultaat? Dan kan ik als Leefstijlcoach en Hormoonfactor Trainer wellicht iets voor jou betekenen.

Als leefstijlcoach ben ik een life coach (mental coach), voedingscoach en functional personal trainer in één. Vitaliteit vergt een meerdimensionale aanpak en om je fitter en vitaler te voelen kunnen deze gebieden niet los van elkaar gezien worden en werk ik in mijn praktijk volgens deze aanpak. Daarnaast kijk ik als Hormoonfactor Trainer hoe voeding, beweging en mindset invloed heeft op je hormoonhuishouding. Wanneer je hormonen niet in balans zijn dan kan dit ervoor zorgen dat je niet lekker in je vel zit. Je kunt last hebben van klachten zoals verminderde energie, hoofdpijn, vervelende pijnen in je lichaam, neerslachtigheid, overtollige kilo’s, allergieën, menstruatieproblemen en slaapproblemen. Herken jij deze klachten bij jezelf en wil jij meer energie hebben, neem dan contact met mij op voor meer informatie.

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende diensten van Kompas. Klik op de diensten voor meer informatie.

Direct meer weten?

 

Coaching

Lees verder

 

Hormoonanalyse

Lees verder

 

Boodschappensessie

Lees verder

 

Workshops

Lees verder