Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Coaching door Kompas

Als Leefstijlcoach en Hormoonfactor Trainer begeleid ik jou in leefstijlverandering met als doel vitaler in het leven te staan. Wat houdt deze leefstijlverandering in? Meerdere factoren hebben invloed op je vitaliteit, waaronder voeding, beweging en stress. Samen met jou ga ik in kaart brengen hoe deze gebieden invloed hebben in jouw specifieke situatie. Met Kompas streef ik naar een bewustwording bij jou ten aanzien van deze thema’s en hoe jij de veranderingen kunt gaan toepassen zodat jij je beter in je lijf gaat voelen.

Werkwijze

1. Wanneer je aspecifieke klachten hebt, kan ik, als onderdeel van het intakegesprek, aan de hand van een hormonale anamnese inzichtelijk maken of er sprake is van één of meerdere hormonale disbalansen in je lichaam. Op basis van de uitkomst stel ik, indien gewenst, een persoonlijk coachtraject samen waarin je wordt gecoacht je hormoonhuishouding meer in balans te krijgen.
2. Wanneer je je fitter wilt voelen of wilt afvallen, kan ik met je kijken naar je leefstijl. Aan de hand van een intakegesprek maak ik inzichtelijk wat van invloed kan zijn geweest of is waardoor je je niet fit voelt of het niet lukt om af te vallen. Op deze manier wordt jouw hulpvraag duidelijk en kan er, indien gewenst, gestart worden met een coachtraject om naar je doel toe te werken.

Tijdens de coachsessies focus ik mij op leefstijlverandering. Het aanleren van nieuw gedrag, van een nieuwe gewoonte eigenlijk, heeft meestal wel wat tijd nodig. Daarom bied ik naast losse coachsessies ook coachtrajecten aan waarin ik jou stap voor stap begeleid naar nieuwe en gezondere gewoonten.

Neem contact op via het contactformulier. Of mail of bel mij.

Neem contact op!

 

Coaching

Lees verder

 

Hormoonanalyse

Lees verder

 

Boodschappensessie

Lees verder

 

Workshops

Lees verder