Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Workshops bij Kompas

Particulier

Vind jij het leuk om met een aantal vrienden een workshop thuis te organiseren over vitaliteit, boek dan een zogenaamde huiskamerbijeenkomst. Deze dienst is voor minimaal 4 personen en maximaal 6 personen. Over de invulling van de workshops mag je contact opnemen via het contactformulier, per mail of telefonisch.

Zakelijk

Een burn-out is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de maatschappij. Steeds meer mensen worden ziek door stress. En hoe kan het ook anders want we leven tenslotte in een prestatiemaatschappij. Gelukkig zie ik hier langzaam verandering in komen. Maar nog steeds zijn mensen bezig met allerlei ballen in de lucht aan het houden. Gun jij je medewerkers een energieker leven? Kompas biedt ook workshops aan voor bedrijven. Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier voor de mogelijkheden.

 

Coaching

Lees verder

 

Hormoonanalyse

Lees verder

 

Boodschappensessie

Lees verder

 

Workshops

Lees verder