Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Over Marloes van Beek

Mijn naam is Marloes van Beek, ik ben Leefstijlcoach en Hormoonfactor Trainer in Twente. Mijn passie voor een gezonde leefstijl komt voort uit mijn persoonlijke ervaring. In 2005 kreeg ik schildklierproblemen. Als leek en zonder mensen om mij heen die weet hadden van hoe voeding, beweging en stressreductie invloed heeft op je gezondheid, volgde ik alleen het advies van de arts zonder mij daarnaast te oriënteren op andere natuurlijke mogelijkheden om mijn schildklier weer gezonder te krijgen. Wanneer ik destijds de informatie had die ik nu heb, was ik ook op zoek gegaan naar natuurlijke manieren om mijn gezondheid te verbeteren door een verandering in mijn leefstijl. Gelukkig zien we tegenwoordig een verandering op dit gebied en zoeken de medische en alternatieve geneeskunde elkaar steeds meer op.

Als dromer en idealist denk ik in mogelijkheden. Ik zie problemen of uitdagingen als een kans om het anders te doen. Met wat ik heb geleerd en ervaren en nog steeds ervaar, is het mijn wens om met Kompas een bewustwording te creëren dat de juiste voeding, beweging en mindset een positieve invloed kan hebben op jouw vitaliteit. Daarnaast wil ik met Kompas graag bijdragen aan de bewustwording bij mensen dat je zelf invloed hebt op de manier waarop je je voelt, maar ook op wat je denkt en doet en wanneer je wilt dat er iets verandert in je leven, dat deze verandering bij jezelf begint. Je lijf is daarbij een perfecte graadmeter om jou te vertellen dat iets niet werkt voor je of juist wel werkt voor je. Laat je lijf je Kompas zijn voor jouw handelen.

Ben je nieuwsgierig naar mijn werkervaringen en opleidingen, kijk dan op mijn LinkedIn-pagina.