Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Bekijk onze privacy policy

 

Tarieven van Kompas 

Coaching

Intakegesprek (1,5 uur) - € 90
Losse coachsessie - € 70
Traject 5 coachsessies - € 325
Traject 10 coachsessies - € 600
Traject 15 coachsessies - € 825
Traject 20 coachsessies - € 1000
De kosten voor een coachtraject worden per coachsessie (1 uur) in rekening gebracht.

Hormoonanalyse en advies - € 45


Boodschappensessie - vanaf € 25

Workshop

Particulier - € 30 per persoon
Zakelijk - bedrijven kunnen contact opnemen voor meer informatie


Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Voor de coaching is het mogelijk, afhankelijk van je zorgverzekeraar en je verzekering, een deel van de kosten vergoed te krijgen.

Overige natuurgeneeskunde 24005
De behandelvorm en prestatiecode ”Overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam voor natuurgeneeskundige behandelingen die niet onder de overige benoemde behandelvormen vallen. Veel natuurgeneeskundige behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatiecode.

Wil je meer informatie over mijn diensten, dan hoor ik graag van je. Neem contact op via het contactformulier, via de mail of telefonisch.